Image
Comments

Paluuyritys.

Tässä ompeluinnostuksen nostaessa taas päätään yritän ryhdistäytyä myös tämän päivittelyssä. Uuden vuoden “lupaukseni” tai pikemminkin tavoitteeni ompeluksiin liittyen olisi tehdä ainakin 1 ompelus kuukaudessa. Kahden pienen lapsen äitinä tämä voisi olla realistinen tavoite, vaikkakin kangaskaappini näyttää tältä vuosien hamstrauksen jäljiltä (ja tässä kaapissa vain pääasiassa herkkukuosit).

 

Kaikkia mielettömiä ihanuuksiahan sieltä löytyy ja niin mielelläni näitä kuoseja lasteni ja itseni päällä näkisin. Onneksi tyylini ei ole vuosien varrella oikeastaan muuttunut, samat iloiset värit ja 60-70-lukuhenkiset kuosit miellyttävät.

Vaikka käsityöt ovatkin ehkä se pääasiallinen kirjoittelukohde, haaveena olisi myös kirjoitella muistakin jutuista mitä mieleen tulee.

Image
Comments

Tempore Hurricane Fighter “Remu”

Remu on syntynyt  3.9.2010. Kasvattajat: Tempore&Tirhan,  Laura ja Esa Ruotsalainen.

Vanhemmat: Tempore Storm Warning (om. Mari Suojanen) ja Pasifixin Passionate ( om. Maiju Savolainen, Kennel Pasifixin))

Remun alkutaival meidän rakkaana lemmikkinämme alkoi varsin huonosti, kun toinen silloisista kissoistamme pääsi raapaisemaan Remua oikeaan silmään heti ensimmäisenä kotiutumispäivänä. Silmä puhkesi, mutta kiitos Lahden eläinlääkäriaseman ja Malmin eläinklinikka Apexin osaavien lääkäreiden silmä saatiin korjattua. Muutoin Remu on terveydentilaltaan oikein terve koira, polvet 0/0, oireettomat silmät( PRA, HC, RD).

Luonteeltaan Remu on oikein iloinen, ihmisystävällinen, koiraystävällinen ja vilkas koira. Aloittelimme Remun kanssa pentuagilityä, kun Remu oli noin puolivuotias. Remu pitää agilitystä todella paljon. Myös rallytokoa ja tokoa ollaan kokeiltu.

Remu on niittänyt mainetta ja kunniaa näyttelyissä, saavutuksina:
KANS FI DK MVA DKV-12 PMV-12
5 x CACIB
RYP-4 Lahti -13

Pikkuinen Kleinspitz Remu