Image
Comments

Paluuyritys.

Tässä ompeluinnostuksen nostaessa taas päätään yritän ryhdistäytyä myös tämän päivittelyssä. Uuden vuoden “lupaukseni” tai pikemminkin tavoitteeni ompeluksiin liittyen olisi tehdä ainakin 1 ompelus kuukaudessa. Kahden pienen lapsen äitinä tämä voisi olla realistinen tavoite, vaikkakin kangaskaappini näyttää tältä vuosien hamstrauksen jäljiltä (ja tässä kaapissa vain pääasiassa herkkukuosit).

 

Kaikkia mielettömiä ihanuuksiahan sieltä löytyy ja niin mielelläni näitä kuoseja lasteni ja itseni päällä näkisin. Onneksi tyylini ei ole vuosien varrella oikeastaan muuttunut, samat iloiset värit ja 60-70-lukuhenkiset kuosit miellyttävät.

Vaikka käsityöt ovatkin ehkä se pääasiallinen kirjoittelukohde, haaveena olisi myös kirjoitella muistakin jutuista mitä mieleen tulee.